Acest curs vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni specialist în gestionarea sistemului de management al calității, conform standardului ISO 9001:2015.
Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.
Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.
Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.
Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.
Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.
Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.
Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.
Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.
Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.
Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.
Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.
Cursurile de igienă se adresează persoanelor care lucrează în domeniul serviciilor de curățenie, producție, depozitare, transport si comercializare a alimentelor.